Skip links

Vi skräddarsyr ett
festkoncept efter dina önskemål.

Slider

Våra Tjänster

Hedén & Jungander Upplevelser är ett eventbolag inom upplevelseindustrin. Vi producerar både stora och små evenemang för företag, organisationer och kommuner men också för allmänheten, såsom mässor och andra publika tillställningar. Vår kultur präglas av öppenhet, nyfikenhet och glädje. Det bästa vi vet är nöjda uppdragsgivare och glada deltagare.

Vår utmaning är att skapa den bästa tänkbara lösningen på våra kunders behov utifrån fem aspekter; rummet, mötet, produkten och stämningen. Vi vill gärna hjälpa våra kunder att skapa evenemang som stödjer företagets syfte och mål, oavsett om det handlar om personalfest, kundvård eller profilering av varumärket. Det lyckas vi med genom gedigen erfarenhet, stort kontaktnät i branschen och engagemang och passion för det vi håller på med.

Låt oss ta hand om ert nästa kundevent, personalfest, temafest, bolagsstämma, jubileum, gala, konferens, kick-off eller möte. Med utgångspunkt på vad ni vill uppnå så skapar vi ett eller flera förslag att ta ställning till.


Vi erbjuder


Pågående uppdrag


Tidigare uppdrag