Temafester

Vi på Hedén & Jungander anser att ett lyckat evenemang är när vi lyckas beröra våra deltagare, när vi får fram ett resultat som varar länge i vardagen och där vi skapar en bestående effekt i organisationen/på företaget. Gör något nytt på personalfesten. Vi skräddarsyr ett festkoncept efter dina önskemål. Låt dig inspireras av exemplen nedan. Kontakta oss gärna för förslag.

Tema Schlager

IMG_4045

Vad är väl en Melodifestival i Stockholm när du kan ha din egna schlagerfest! I glitter- och glamourdress och glansiga skjortor minglar gästerna till bakgrundsmusik av gamla vinnarlåtar från Melodifestivaler genom tiderna. Med Babsan som värdinna, schlagerbar, middagsshow och med schlageryra på dansgolvet blir kvällen garanterat en succé.  Vi fixar en ”rekvisitabar” med fjäderboa, glittriga cowboyhattar, masker, diadem mm.

 

Tema Indien och Bollywood

Kick84P

Bollywood är den Indiska filmindustrin där det varje år produceras ett stort antal filmer. Det som utmärker de Indiska filmerna är att de är fyllda med sång och dans och mitt i ett bankrån bryter alla skådespelare ut i ett fantastiskt dansnummer. Bollywood dansen är på stor frammarsch i världen och det vill vi uttrycka på din fest! Vi förvandlar er festlokal till en indisk basar med sidendraperier, kuddar, lyktor, mattor, rökelse och allt som hör stilen därtill. Deltagarna uppmuntras till indisk klädsel och tillsammans med vår instruktör i Bollywood dans får festdeltagarna skratta sig igenom ett svettigt danspass. För att balansera det hela rullar vi även ut våra yogamattor och stressar av med fysiks rörelse tillsammans med kontrollerad andning. Kvällens ”guru” finns med under festen, Dr Bombay showtime, magdans, ormtjusaren och typiska Indiska maträtter skapar rätt känsla för den oförglömliga kvällen.

Tema Burlesque

Burlesken har roat och upprört oss sedan 1860-talet. Nu är den hetare än någonsin och hett är just vad det kommer att bli om vi får genomföra detta tema tillsammans med er. Ta fram er mest sensuella sida och kliv in i vår magiska värld där allt kan hända . Ni kommer att bli överraskade, upprymda och förförda. Våra handplockade bartenders bjuder på cocktails och gyllene bubblor. Kvällens heta servitriser frestar er med varma och kalla smårätter och våra gästartister får er puls att öka. Låt oss få skämma bort era sinnen med en fest ni sent ska glömma!

Tema Westernfest

I Blue Mountain Crazy Saloon går det vilt till. Men inte värre än att de blå bergens egen Wyatt Earp, Kalle Selander klarar av att upprätthålla ordningen. I samarbete med Kilsbergen Konferens & Lodge och Kalle & Co erbjuder vi en fest som du sent ska glömma. Gästerna får låna cowboyhattar och snusnäsdukar för att komma i stämning.  Vi startar med westerntävlingar ute eller inne under ledning av sheriffen. Efteråt står westernbuffén uppdukat i saloonen och countrymusiken ramar in kvällen. En kurs i linedance kan vara ett uppskattat inslag under kvällen.

Tema Rockfest

Det bor en rockstjärna i oss alla. Den här kvällen får du chansen att visa vad du går för. Från 50-tals rock till tung hårdrock, du väljer. Gästerna delas in i lag och övar in en låt som ska framföras under middagen. Styling ingår såklart. En fest så långt från vita dukar man kan komma!