Om Hedén & Jungander

Om Hedén & Jungander

HJ 3mindre

 

Hedén & Jungander Upplevelser är ett aktiebolag inom upplevelseindustrin. Vi producerar i första hand evenemang för företag, organisationer och kommuner.

Emellanåt genomför vi även aktiviteter för allmänheten såsom konserter och utställningar. Vår kultur präglas av öppenhet, nyfikenhet och glädje. Det bästa vi vet är nöjda uppdragsgivare och glada deltagare.

Företaget startade 2006 genom att vi ”knoppade av” oss själva från vår arbetsgivare Örebro Promotion. Med oss i bagaget fick vi tre projekt på uppdragsbasis som vi hade skapat under vår tid som anställda; Promotionbåten, Örebro Enterprise Open och Färgernas Magi. Det gav oss modet att våga satsa fullt ut på eget företagande vilket vi aldrig har ångrat. Finns det något roligare än att få möjlighet att förverkliga egna och andras idéer till fantastiska upplevelser? Vi tycker inte det. Utmana oss gärna!

Ägarna

Företaget ägs av Therése Hedén och Sven-Erik Jungander. Vår styrka ligger i olikheten, åldern och erfarenheten. Tänk att ålder kan vara en styrka på arbetsmarknaden!