Anmälan till nyhetsbrev

Nyheter

2011.02.09

Vi vann upphandlingen av Promotionbåten!

Promotionbåten 2011

Åtta gånger har Promotionbåten samlat länets näringsliv, politiker, beslutfattare och opinionsbildare. I år kommer Örebroregionens största mötesplats med fokus på kunskap, affärsnytta och relationer att vara bättre än någonsin och Hedén & Jungander står för arrangemanget.

Utbudet av seminarier, workshops och debatter har utvecklats för att intressera småföretag, storföretag och organisationer. Föreläsarna håller ännu högre klass än tidigare. Och temat ”Tillväxt. Tillsammans.” är högaktuellt med tanke på den framåtanda och starka tillväxt som präglar vår region.

Du som har varit andelsägare tidigare, boka årets andel redan nu. Du som tidigare varit med som gäst, bli andelsägare, flytta fram dina positioner och bjud med ditt ”dream team” av gäster i ditt nätverk. Ta med styrelsen och ha styrelsemöte ombord. Bjud med samarbetspartners och diskutera framtiden i en dynamisk miljö. Eller ta med dina närmaste kunder och utveckla er affärsrelation ytterligare.

Boka din andel på www.promotionbaten.se. Fyll i den digitala blanketten och var säker på att ha en plats när Promotionbåten går av stapeln för nionde gången den 16–17 oktober.