Anmälan till nyhetsbrev

Nyheter

2016.11.03

Vi firar 10 år!

bild-hj

 

Hedén & Jungander AB firar 10 år som professionell eventbyrå!

Tack för förtroendet vi fått med samtliga som vi haft nöjet att jobba med hittills och vi ser fram emot samarbetet med både nya och gamla kunder.

 

2016.10.31

Bostad2016 – Bomässa i Örebro

bo22

 bo13

Den 20-23 oktober arrangerades Bostad2016 av Hedén & Jungander.

Bostad2016 inleddes med en två dagars konferens den 20-21 oktober om bostadskrisens utmaningar på Hjalmar Bergman teatern. Bostadskrisens utmaningar och möjligheter hade inte bara lockat tunga föreläsare och paneldeltagare utan också en engagerad publik. Vi vill tacka för två inspirerande konferensdagar.

Den 22-23 oktober slog Hedén & Jungander upp portarna till den gamla vagnverkstan i CV-området för Bomässan Bostad 2016. Vi vill tacka alla som deltog under mässan, både besökare, utställare och personal. Alla var med och bidrog till en lyckad mässa! Drygt 2500 personer besökte bomässan och vi har fått mycket positiv respons från både utställare och besökare.

Läs mer på: http://bostadorebro.se/

2016.10.31

Expedition – Affärer & Relationer


Film: Beckmann & Co

Vi på Hedén & Jungander kan stolt presentera ännu ett lyckat genomfört evenemang. Den 29 september till 1 oktober samlade Möckelnföretagen och Företagarna näringslivet i regionen på affärsexpedition i Säfsen. 230 förväntansfulla företagare från många olika branscher knöt nya affärskontakter, fyllde på kunskap, genomförde uppdrag och hade roligt tillsammans i dagarna två.

– När vi nu sammanställt enkätsvaren så kan vi konstatera att det blev succé, säger Henrik Lindstedt, VD på Möckelnföretagen. På frågan ”vad är ditt helhetsintryck av affärsexpeditionen” svarade 90 % betyg 4 och 5!

– Ännu häftigare är att betyget för själva expeditionen till toppen av Solberget fick ännu högre betyg. 97 % gav aktiviteten en fyra och femma, berättar Kaisa Edenvik, regionchef för Företagarna i Örebro län.

Säfsen som plats för evenemanget fick också väldigt bra betyg, inte minst kvalitén på stugorna. Att dela stuga med andra företagare som man inte känner från början och att delta i lag i nya konstellationer gjorde att många fick nya kontakter och att samarbeten för framtiden diskuterades.

– Självklart finns det områden som kan förbättras och det har vi fått in väldigt bra förslag på i enkätundersökningen, säger Therése Hedén från eventbyrån Hedén & Jungander som ansvarade för det praktiska arrangemanget. Nu tar vi till oss detta i planeringen inför 2017.
Målet med expeditionen var att skapa en ny arena för nya affärsrelationer och på den punkten var måluppfyllelsen väldigt hög. Nu laddar vi för en ny expedition 2017!

”Magisk stämning! Bra med tid att samtala och nätverka”

”Nytänk. Älskar att vi fick lorta ner oss och svettas tillsammans”

”Upplevde att affärer gjordes direkt och det är inte vanligt vid nätverksevent”

”Hade verkligen inga förväntningar på resan men ni överträffade allt som fanns. Tycker att konceptet var kanon!”

”Känner att jag fått ut mycket av resan, både idé och utbyten, nya kontakter och möjlighet till nya kunder. Riktigt nöjd!”

Vi vill tacka Företagarna och Möckelnföretagen för förtroendet och hoppas på ett samarbete till 2017!
Läs mer på:http://affarsexpedition.se/

2016.06.20

Årets Företagare 2015

Årets företagare

 

Ett 20-tal företag var föreslagna men tre gick vidare som nominerade till Årets Företagare 2015, Candles Scandinavia, NeH Svenska och Hedén & Jungader Upplevelser.

Den 13 juni stod det klart att Hedén & Jungander Upplevelser blev Årets Företagare.

Vi är otroligt glada och stolta över att ta emot priset, tusen tack till nomineringen, utmärkelsen och alla som uppmärksammat detta.

Här kan man läsa motivering.

 

2016.06.19

Semesterstängt!

sommar

Under veckorna 28-30 har vi semesterstängt. Från vecka 31 börjar vi återigen bemanna kontoret.

Vi önskar dig en riktigt skön sommar och semester med många fina stunder!

Thérese, Sven-Erik, Sandra & Ulrika.

2016.04.29

När du minst anar det, på Örebro Trädgårdsfest!

 

Premiär för Örebro Trädgårdsfest den 21 maj!

Runt parkerna vid Örebro slott får du inspiration och kreativa planteringstips. Det blir marknad, föredrag, skoj för barnen, återbruksmarknad, plantbytartorg mm.

Du kan även vara med och tävla om Örebros snyggaste ampel eller balkonglåda!

Heja även fram ditt favoritlag i Trädgårdsbataljen!

2016.04.13

Nytt uppdrag – Affärsexpedition 29 sep – 1 okt 2016!

Expedition affärer relationer

Följ med på Affärsexpedition i höst!

Företagarna och Möckelnföretagen arrangerar ett nytt affärskoncept i höst och Hedén & Jungander är stolta producenter.

Den 29 september – 1 oktober samlar vi 350 företagare från regionen på Säfsen Resort. Syftet är att skapa nya kontakter och göra affärer. Dessutom tar vi er med på en expedition till toppen av berget där du får lösa utmaningar på vägen i olika svårighetsgrad. Utvecklande, roligt och lärorikt!

Läs mer om programmet!

För mer information och bokning besök hemsidan: www.affarsexpedition.se

Varmt välkomna!

 

2015.07.31

Vi välkomnar våran nya medarbetare!

_MG_1975

Vi välkomnar Sandra Granath som ny medarbetare till Hedén & Jungander AB. Sandra lägger 50 % av sin arbetstid hos HJ med fokus på sälj och marknadsföring.

 

2014.03.24

”Eventmästarna Hedén & Jungander AB”

HJ 3

”Vilken är Hedén & Junganders största styrka?

Therése: Att vi har förmågan att hitta lösningar på kundernas behov. Vi är duktiga på att hitta lösningar för deras utmaningar och säljer inte på egna idéer som vi tycker är kul. Där märker jag skillnad mot eventbyråer som är så besjälade av sina upplägg att de inte lyssnar på vad kunden vill ha.

Therése säger att de lägger mycket tid och energi på att komma fram till varför kunden ska göra det de ska göra, vad resultatet ska vara och vad relationen till de anställda och kunderna är. Sen handlar det om att visa de värderingarna i det event som produceras.

– Man kan aldrig göra samma koncept åt tio kunder, konstaterar hon. Varje kund är unik. Vi skräddarsyr event till varje beställare. Inte ens återkommande event är lika varje gång, för vi strävar efter att skapa nytänkande och samarbetar med nya personer. Vi försöker utveckla och inte upprepa.

Målet med varje återkommande arrangemang är att folk ska säga ”det här var bäst hittills”. Med Örebrogalan har man än så länge lyckats. Sven-Erik och Therése säger att en av deras framgångsfaktorer är att de vågar lita på sina underleverantörer.”

 

För att läsa mer om reportaget om Hedén & Jungander AB följ denna länk .

2013.11.19

Har du något att fira?

Något att fira annons Marknad nov 2013

Hedén & Jungander tar hand om ditt nästa event!

Kontakta oss för mer info, 019-27 48 55.